miércoles, 2 de marzo de 2011

Zorza "made in Dublin"

A las buenas!

Ahora se nos da por hacer estas cosas.... La preparamos el día anterior con aceite de oliva, pimentón dulce (y un poquito del picante), ajo y sal.....


Y este el resultado, para chuparse los dedos....


Un saludo y que la fuerza os acompañe!

3 comentarios:

Unknown dijo...

A "zorza" ten boa pinta, as patacas parecen pouco feitas, hehehehe

Anónimo dijo...

Taste fantastic but is so gordo!
(fatttt..)hehehe
Pasibrzuchy are growing..;-))

Josiño dijo...

Non compares coa zorza de verdade. Da nosa terra. De esa como eu por kilos se fai falla.
Vexo que non paras de viaxar. Iso está moi ben.
Xa queda unha semana para que comece a pescaaaaaaaaaa

Saúdos.

Our zorza is the true zorza. Of our land. I eat pounds of this type of zorza.
I see that you don´t stop to travel. It´s very good.
The season of fishing starts next weekend.

Bye

¿Qué tal o meu inglés? Como ves, non sei como se di "zorza". ¿Fresh meat with picanteixon, tal vez? jejeje